Translate

dijous, 1 de maig del 2008

Primer Certamen de Narració Breu i Poesia "Hi havia una vegada"


1r. Certamen de narració Breu i Poesia Convoca aquest certament la Ràdio municipal Ona Codinenca, la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Codines “Joan Petit i Aguilar”, la Revista “La Pinya” i l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.En aquest certamen hi haurà quatre categories pel premi de Narració Breu o conte i una per poesia:Narració Infantil 1: nois i noies de 1r a 3r de Primària (de 6 a 9 anys)Autoria individual o en grups d’un màxim de 4 membres.Narració Infantil 2: nois i noies de 4rt. a 6è de Primària (de 10 a 12 anys). Autoria individual o en grups d’un màxim de 4 membresNarració Juvenil: joves de 1r. a 4rt. d’ESO (de 12 a 17 anys). Autoria individual.Narració Adults: a partir de 18 anys. Autoria individual.Poesia Adults: a partir de 18 anys. Autoria individual

Vull donar les gràcies pel segon premi que m'han otorgat.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Dons iniciatives com aquestas son las que s'han de fomentar per inculcar el gusanet d'escriure.

Kamal ha dit...

Mira, ho has tingut mala sort i ha coincidit amb tu un crack de la narrativa que s'ha endut el primer premi o el jurat no estava a l'alçada.
Si, crec que a tu et toca el primer premi. com deien a la passió aquella de'n Jesús....Padre, perdonalos, que no saben lo que hacen!"

Bé, Enhorabona!!! Te'l mereixes , però molt!!!

PTons!

Anònim ha dit...

enhorabona!!

Anònim ha dit...

Felicitats!!!!
L'hauries de penjar.
Jaume