Translate

dilluns, 17 de maig del 2010

Jazz

Enciendo unas velas
y humea la música de jazz.
Tarde de domingo
los dibujos de papá
la mirada perdida y triste
triste y sola
como el día de Navidad.
Noche de domingo.
Apago las velas
el jazz huele a quemado.
Guardo en una caja
los dibujos de papá
y la mirada perdida y triste.
La soledad se desvanece
en la luz de las farolas.

Iolanda D'Ascenzo i Eva Jané



3 comentaris:

Eva ha dit...

Hola Jordi! Encantada de trobar-te per aquí. Fas que em posi vermella... El teu és molt i molt interessant i extens... Tens l'ànima plena d'empenta!! M'agradarà molt compartir amb tu idees, parides, cabòries i altres boires. A Literata m'han publicat un parell de relats (en el primer, el de l'estrena i en el del mes passat). És interessant l'agenda. Potser alguna vegada em coincidit amb alguna de les trobades que proposa!! Bé, ja ens anirem llegint. I sí, cap problema perquè posis en el teu blog el meu i jo faré el mateix. Per cert, vinc de comprar-me una petita joia (que no em convenia pq estem en crisi...) Un llbre del Juanjo Sáenz. El conèixes? És el dibuixant que ha fet la sèrie del 33 arròs covat. Ja t'explicaré.. Seguim en contacte!
Eva

Anònim ha dit...

Per atzar he passat per aquí. No puc entretenir-me ara, estic treballant, però acabaré de llegir amb detall molt del que hi ha escrit perquè m'ha impressionat aquest poema . . espelmes, jazz, dibuixos del papa, solitud . . encara que no entenc el títol (2 noms de persones, no?, i la solitud, no sembla en principi que encaixin). Una salutació. Miquel Pérez

Eva ha dit...

Miquel, gràcies! Tens tota la raó!! De fet aquest és un poema que es diu jazz i fet en estreta i amigable col·laboració amb l'amiga Iolanda.
No dubtis en fer-me qualsevol comentari, tots són d'agrair. I si vols i pots deixa un correu.